Sudjelovanje na skupu

Sudjelovanje na skupu SIMPOZIJ DOKTORSKOG STUDIJA GRAĐEVINARSTVA je besplatno za studente diplomskog i poslijediplomskog studija te djelatnike Građevinskog fakulteta u Zagrebu, ali je za sudjelovanje na skupu potrebno provesti registraciju putem ONLINE OBRASCA PRIJAVE.

Broj sudionika na skupu je ograničen te Vas molimo da se pravovremeno registrirate (do 1.9.2019.) kako bi se na vrijeme mogao pripremiti sav potreban materijal. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: phd-simpozij@grad.hr ili znanost@grad.hr na tel: 01 46-39-149.

Studenti poslijediplomskog studija drugih Građevinskih fakulteta u Hrvatskoj, za sudjelovanje na skupu plaćaju kotizaciju u iznosu od 200,00 kn (PDV je uključen u cijenu): 160,00 kn + 40 kn (PDV). Kotizacija za sudjelovanje na simpoziju uplaćuje se prema ispostavljenom predračunu koji će se dostaviti putem e-maila ili telefaksa na temelju provedene prijave za SIMPOZIJ.

Kotizacija za sudionike, pored standardnog konferencijskog materijala, uključuje ručak tokom oba dana održavanja simpozija i zbornik simpozija s cjelovitim radovima koji će biti prezentirani.

Prijavni obrazac za sudjelovanje

Obavezno popuniti.
Obavezno popuniti.
(doc.dr.sc./dipl.ing.građ.)
Obavezno popuniti.
Obavezno popuniti. Krivi format unosa. Primjer: phd-simpozij@grad.hr .
Obavezno popuniti.Unos je različit od polja "E-mail".