Simpozij doktorskog
studija građevinarstva
14. - 15. rujna 2015.

Sveučilište u Zagrebu
Građevinski fakultet
Kačićeva 26, 10 000 Zagreb

Prijava na skup

Sudjelovanje na skupu SIMPOZIJ DOKTORSKOG STUDIJA GRAĐEVINARSTVA je besplatno, ali je za sudjelovanje na skupu potrebno provesti registraciju putem ONLINE OBRASCA PRIJAVE. Broj sudionika na skupu je ograničen te Vas molimo da se pravovremeno registrirate (do 12.9.2015.) kako bi se na vrijeme mogao pripremiti sav potreban materijal. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: phd-simpozij@grad.hr ili na tel: 01 46-39-149.

Bodovanje

Odbor stručnog usavršavanja u graditeljstvu Građevinskog fakulteta u Zagrebu, uvrstilo je SIMPOZIJ DOKTORSKOG STUDIJA GRAĐEVINARSTVA u Program stručnog usavršavanja i bodovat će se prema Pravilniku o stručnom ispitu te upotpunjavanju znanja i usavršavanja znanja osoba koje obavljaju poslove graditeljstva.
Svaki sudionik simpozija dobiva uvjerenje o pohađanju i 16 bodova, od toga 6 bodova iz područja građevno-tehničke regulative.
Sve daljnje informacije možete dobiti u Referadi za stručno usavršavanje u graditeljstvu Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svakog radnog dana putem telefona: 01/37-80-123, te putem e-maila: su@grad.hr


Organizator:
Sveučilište u Zagrebu
Građevinski fakultet

Organizator