Znanstveni simpozij

Language: HR | EN

Novi trendovi
u građevinarstvu
17. - 18. veljače 2014.

Sveučilište u Zagrebu
Građevinski fakultet
Kačićeva 26, 10 000 Zagreb

Kotizacija

Kotizacija za sudionike skupa iznosi: 1.250,00 kn (1000 kn + 250 kn PDV).

Djelatnici i studenti Građevinskog fakulteta u Zagrebu oslobođeni su plaćanja kotizacije, ali su pozvani ispuniti obrazac za prijavu kako bismo imali uvid u ukupan broj učesnika.

Za uplatitelje kotizacije izvan Republike Hrvatske kotizacija iznosi 170,00 EUR (135 EUR + 35 EUR VAT).

Svi popratni sadržaji na simpoziju organizirani su u suradnji s agencijom ULIX.

Kotizacija za sudjelovanje na simpoziju uplaćuje se agenciji ULIX prema ispostavljenom predračunu koji će se dostaviti putem e-maila ili telefaksa na temelju provedene prijave za seminar.

Bodovanje

Odbor stručnog usavršavanja u graditeljstvu Građevinskog fakulteta u Zagrebu, uvrstilo je znanstveni simpozij NOVI TRENDOVI U GRAĐEVINARSTVU u Program stručnog usavršavanja i bodovat će se prema Pravilniku o stručnom ispitu te upotpunjavanju znanja i usavršavanja znanja osoba koje obavljaju poslove graditeljstva.

Svaki sudionik simpozija dobiva uvjerenje o pohađanju i 16 bodova, od toga 6 bodova iz područja građevno-tehničke regulative.

Sve daljnje informacije možete dobiti u Referadi za stručno usavršavanje u graditeljstvu Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svakog radnog dana putem telefona: 01/37-80-123, te putem e-maila: su@grad.hr.


Organizator:
Sveučilište u Zagrebu
Građevinski fakultet

Organizator